swMenuFree


 
 
 
How Well Do You Know
 the Sex and the City Girls??
 
Give your guests this quiz, testing their knowledge of our favorite fashionistas.  The guest with the most correct answers wins a prize!
 
1.  What is Samantha's last name
   A.  Smith
   B.  Harris
   C.  Jones
   D.  York
 
Answer: Jones
 
2.  What is Miranda's favorite Chinese restaurant?
   A.  The Peking
   B.  The Ming Tree
   C.  Shanghai Garden
   D.  Wang's
 
Answer:  Shanghai Garden
 
3.  What is Mr. Big's real name?
   A.  Jim Wilson
   B.  John Preston
   C.  Tom Hays
   D.  Mike Roberts
 
Answer: John Preston
 
4.  For which newspaper does Carrie write a column?
   A.  The Post
   B.  The Village Crier
   C.  The City Voice
   D.  The New York Store
 
Answer:  The New York Store
 
5.  For which magazine did Carrie write a freelance column in Season 4? 
   A.  Vogue
   B.  Cosmopolitan
   C.  In Style
   D.  Marie Clair
 
Answer:  Vogue
 
6.  Which character is most likely to wear a preppy sweater set?
   A.  Carrie
   B.  Charlotte
   C.  Miranda
   D.  Samantha
 
Answer:  Charlotte
 
7.  What was Samantha's actor boyfriend's name?
   A.  Brad
   B.  Spencer
   C.  Smith
   D.  Anderson
 
Answer:  Smith
 
8.  What did Charlotte's first husband do for a living?
   A.  Doctor
   B.  Actor
   C.  Stock broker
   D.  Therapist
 
9.  Where did Samantha work as a teenager?
   A.  McDonald's
   B.  Denny's
   C.  Dairy Queen
   D.  Elmer's
 
Answer:  Dairy Queen
 
10.  What does Charlotte do for a living?
   A.  Financial planner
   B.  Art dealer
   C.  Director of a non-profit
   D.  Talent Scout
 
Answer:  Art dealer